30-01-19

Net bij dokter Godefroy geweest voor nacontrole na mijn neuscorrectie in de Velthuis Kliniek. Mijn neus is een stuk kleiner geworden en past nu heel goed bij mijn gezicht. Kortom heel mooi werk geleverd!

 

17-01-19

Toen ik bij dr. Godefroy kwam was ik heel onzeker over de vorm van mijn neus. De dokter gaf heel duidelijk aan wat er allemaal wel en niet mogelijk was met mijn neus. Dit gaf veel vertrouwen en uiteindelijk de operatie laten doen door hem. Ben nu een jaar na de operatie en heel erg blij met het resultaat. Dit is echt zo gaaf, Voel me veel zekerder en zit lekkerder in mijn vel. Ik kan deze dokter iedereen aanraden als je een neuscorrectie wil.

 

12-11-18

In Velp bij de Velthuis kliniek een neuscorrectie ondergaan bij Dr. Godefroy, echt heel mooi geworden, de bobbel op mijn neus is weg en mijn neus valt nu gewoon veel minder op. Superblij met het resultaat.

 

10-12-18

Duidelijke uitleg en heel blij met het resultaat. Het advies was zeer realistisch. Het enige minpunt wat ik kan noemen is dat ik graag voor en na foto's wilde. Dit heb ik een aantal keer gevraagd, maar dit is niet gebeurd.

16-7-2017

Ik heb voor de zomer een neuscorrectie ondergaan bij dr Godefroy, waarbij ik me enorm stoorde aan de bobbel op mijn neus, ook was hij veel te groot. Na de operatie is het echt zo mooi geworden, de bobbel is weg en hij is ook veel kleiner geworden. ook de zorg na de operatie was echt fijn te noemen. Vroeger durfde ik niet op de foto, maar nu heb ik er echt geen probleem meer mee.

17-9-17

Ik heb afgelopen jaar een neusoperatie ondergaan door Godefroy. De operatie is toen heel goed verlopen en ik ben zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat.

 

20-12-2015

Voor het eerst bij de dokter geweest. Ik had er meteen een goed gevoel bij. Er werd goed geluisterd. De dokter legde alles rustig en goed uit. Chapeau

 

5-10-2018

dokter Godefroy heeft bij mij een neuscorrectie verricht na een eerder val op mijn neus waardoor mijn neus scheef stond. Over de voor en nazorg en het resultaat van de behandeling ben ik erg tevreden.

5-11-2018

Mijn dochter heeft bij Godefroy een oorcorrectie van haar flaporen ondergaan, waarna het resultaat echt mooi is geworden, kortom echt kwaliteit geleverd vandaar een positieve referentie.

 

12-5-2016

Prima kundig arts die luistert maar ook duidelijk is, dat waardeer ik.

27-12-18

Ik ken deze dokter al jaren. Het mooiste is ik ken hem al toen hij zijn opleiding deed in het LUMC in Leiden. Toen ik hoorde dat hij in Nieuwegein was hoefde ik niet na te denken om ook daar naar hem toe te gaan. 

 

©2018 by drgodefroy.nl. Proudly created with Wix.com